Hieronder leg ik uit waar een persoonlijk begeleidingstraject uit kan bestaan.


ENERGETISCHE THERAPIE

Wanneer je komt voor proceswerk en energetische therapie zal er allereerst een intake (ongeveer 2 uur) plaatsvinden, waarbij we dieper ingaan op jouw verhaal en de reden waarom je gekomen bent.

De woorden en het verhaal maken gaande weg plaats voor wat er werkelijk is in het moment. Bewustzijn is het sleutelwoord.


Door middel van o.a. ademhaling, het focussen van het bewustzijn en het leren luisteren naar wat jouw lichaam aangeeft en vertelt, kan jouw individuele proces op gang komen. Het zelfgenezend vermogen staat hierbij centraal. Lichaam en geest zijn onderdelen van eenzelfde energetisch systeem. Nieuwe inzichten bieden nieuwe wegen. Iedereen doet dit in zijn eigen ritme en tempo.


De energetische ondersteuning, waar ik de sessie mee afsluit, kan doorwerken op zowel het emotionele, fysieke en mentale vlak, maar ook op je energieveld en bewustzijnsniveau.


Na de intake kunnen we besluiten tot vervolgsessies over te gaan. Deze duren gemiddeld een uur.
Klik hier om een afspraak te maken.REGRESSIE

Ik ben opgeleid in de methoden van Michael Newton (Life between Lives) en Dolores Cannon (Quantum Healing Hypnosis Technique). Deze sessies duren gemiddeld 4-5 uur.


Wat is het verschil tussen Life Between Lives en Quantum Healing Hypnosis Technique?

Beide methoden willen door middel van een staat van trance contact maken met andere bewustzijnslagen. Bij Life Between Lives ligt de nadruk meer op het verkennen van het leven tussen levens in. Terwijl QHHT zich meer richt op het contact met, zoals Dolores Cannon dat noemt, ‘The Subconscious’ (Hoger Zelf). Dit is dat aspect van onszelf dat in contact staat met het ‘alwetende’.


Vaak spreken de boeken van ofwel Michael Newton ofwel Dolores Cannon je aan. Dat kan een belangrijke leidraad zijn bij het maken van je keuze voor een methode. We kunnen dit bespreken tijdens een intake.


Klik hier voor LBL (Michael Newton)

Klik hier voor QHHT (Dolores Cannon)
Klik hier om een afspraak te maken.          De manier waarop ik werk is een vorm van complementaire zorg, die aanvullend is op de reguliere geneeskunde. Het is ter ondersteuning van het genezingsproces maar kan nooit als vervanging van de reguliere gezondheidszorg gezien worden.

 

info@kittyfolmer.com

+31 6 24809127

DE SESSIES