Life Between Lives (LBL) is ontwikkeld door Michael Newton. Hij heeft aan de hand van duizenden sessies met cliënten op systematische wijze nieuwe informatie verzameld over het leven van de ziel tussen twee incarnaties in. Het wordt ook wel een spirituele regressie genoemd. Het is een bijzondere ervaring die je maar eens in de zoveel tijd doet. Tijdens deze reis leer je vanuit zielsperspectief naar het (alledaagse) leven te kijken. Vaak loop je al een tijdje rond met vragen over jezelf of het leven. Tijdens de LBL kunnen deze gesteld worden. Een LBL kan je kijk op het leven radicaal veranderen en voor meer zingeving en contact met jezelf zorgen.WERKWIJZE

Na de intake (inleidend gesprek) volgt de daadwerkelijke sessie. In een LBL-sessie maak je vanuit een diepe staat van trance contact met andere lagen van bewustzijn en de herinneringen aan het ‘leven tussen levens’.


Ik adviseer mijn cliënten zo open mogelijk de ervaring in te gaan, met zo min mogelijk verwachtingen, zodat je het maximale uit je sessie kunt halen. Iedere sessie is uniek.VOORBEREIDING & DUUR

Het is de bedoeling dat je van te voren een aantal vragen op papier zet. Vragen waar je al lange tijd mee rondloopt of die op dit moment belangrijk voor je zijn.


Daarnaast is het van belang dat je een lijst samenstelt van ongeveer 10 voor jou belangrijke personen, die je leven zowel positief als negatief beïnvloed hebben. Zet achter iedere persoon een korte omschrijving.


Een intake gevolgd door een LBL sessie duurt gemiddeld 4-5 uur. Het kan soms langer duren.

Het is goed om na de sessie tijd en rust voor jezelf in te plannen.


Eet voldoende voor aanvang.


GELUIDSOPNAME

Tijdens de sessie wordt een geluidsopname gemaakt, zodat je de sessie thuis nog eens kunt beluisteren. Dit nogmaals beluisteren is zeer belangrijk, omdat we net als bij een droom ons vaak maar flarden herinneren en belangrijke informatie gemist kunnen hebben tijdens de sessie. Daarnaast werkt de sessie door wanneer we hem nogmaals beluisteren.


Mocht je meer willen weten over LBL ga dan naar:


www.newtoninstitute.org
Klik hier om een afspraak te maken.


De manier waarop ik werk is een vorm van complementaire zorg, die aanvullend is op de reguliere geneeskunde. Het is ter ondersteuning van het genezingsproces maar kan nooit als vervanging van de reguliere gezondheidszorg gezien worden.

 

info@kittyfolmer.com

+31 6 24809127

LIFE BETWEEN LIVES