Bij Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) gebruik ik een techniek die over 40 jaar tijd is ontwikkeld is door Dolores Cannon. Met deze methode word je net als bij regressie en Life Between Lives in trance gebracht.


Wat deze techniek uniek maakt is dat het ons in staat stelt contact te maken met ons Hogere Zelf (de Bron). In deze tijd waarin zoveel mensen vragen hebben over wat er met de wereld gebeurt en waar we staan als mens, geeft het ons de mogelijkheid de vragen daadwerkelijk ook te stellen aan een hogere intelligentie. Iets waar we allemaal deel van uitmaken, maar niet altijd toegang toe hebben of ons van bewust zijn in ons dagelijks leven.


WERKWIJZE

Na de intake (inleidend gesprek) volgt de QHHT-sessie. Onder mijn begeleiding ga je in een hypnotische trance. Dit is een bewustzijnstoestand, die ons niet vreemd is in ons dagelijks leven. Je zou  het kunnen vergelijken met een zeer levendige dagdroom, waarbij jezelf in controle blijft maar voldoende ontspannen bent om toegang te krijgen tot de andere bewustzijnslagen.


Ik adviseer mijn cliënten zo open mogelijk de ervaring in te gaan, met zo min mogelijk verwachtingen, zodat je het maximale uit je sessie kunt halen. Iedere sessie is uniek.


VOORBEREIDING & DUUR

Het is de bedoeling dat je van te voren een aantal vragen op papier zet. Vragen waar je al lange tijd mee rondloopt of die op dit moment belangrijk voor je zijn.


Een intake gevolgd door de QHHT duurt gemiddeld 4-5 uur. Het kan soms langer duren. Het is goed om na de sessie tijd en rust voor jezelf in te plannen.


Eet voldoende voor aanvang van de sessie.


GELUIDSOPNAME

Tijdens de sessie wordt een geluidsopname gemaakt, zodat je de sessie thuis nog eens kunt beluisteren. Dit nogmaals beluisteren is zeer belangrijk, omdat we net als bij een droom ons vaak maar flarden herinneren en belangrijke informatie gemist kunnen hebben tijdens de sessie. Daarnaast werkt de sessie door wanneer we hem nogmaals beluisteren.


Mocht je meer willen weten over QHHT ga dan naar:


www.dolorescannon.com
Klik hier om een afspraak te maken.


De manier waarop ik werk is een vorm van complementaire zorg, die aanvullend is op de reguliere geneeskunde. Het is ter ondersteuning van het genezingsproces maar kan nooit als vervanging van de reguliere gezondheidszorg gezien worden.

 

info@kittyfolmer.com

+31 6 24809127

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE