Vaak ervaren we onze problemen, fysiek, emotioneel of mentaal, als losstaand van elkaar. We hebben geen idee waar onze problemen / patronen vandaan komen en als we dat wel hebben, hoe het te helen.


Als mens hebben we de mogelijkheid om onze horizon blijvend te verbreden, ons bewustzijn te verruimen en steeds meer in contact te komen met wie we werkelijk zijn. Daarmee staan we in contact met de bron tot zelfheling. Als we ons bewust worden van wie we zijn en wat we hier komen doen, neemt ons verantwoordelijkheidsgevoel naar onszelf en onze rol in de wereld toe. Het is een weg naar binnen en niet naar buiten. Buiten ons liggen de fata morgana’s die we naarstig najagen, maar die ons uiteindelijk niet geven waar we diep van binnen naar op zoek zijn.


Door het ontwikkelen van ons bewustzijn worden we  steeds vrijer. Het gaat er niet om dat we van dingen afkomen, maar hoe ze te integreren in wie we al zijn. Dit is het ‘heel’ worden. Het is een individueel proces, uniek voor ieder persoon. Energetische ondersteuning en compassie zijn hierbij essentieel. Tijdens dit proces, waarin ik je begeleid, wordt gaandeweg duidelijk wat er in jouw leven onder de oppervlakte speelt en waar je door geleid en gedreven wordt. Het geeft je inzicht in wie en wat je bent en te leren te zijn met ‘wat is’.
Klik hier om een afspraak te maken.


                                                                                                                    De manier waarop ik werk is een vorm van complementaire zorg, die aanvullend is op de reguliere geneeskunde. Het is ter ondersteuning van het genezingsproces maar kan nooit als vervanging van de reguliere gezondheidszorg gezien worden.

 

“Your vision will become clear only when you can look into your own heart.

Who looks outside, dreams;

Who looks inside, awakes.”


Carl Jung

NIEUWS


informatie hierover op aanvraag.
+31 6 24809127
mailto:info@kittyfolmer.com?subject=Aanvraag%20info%20Workshopshapeimage_3_link_0

info@kittyfolmer.com

+31 6 24809127

 

“You receive everything you need when you stop asking for what you do not need.”


Nisargadatta Maharaj